Amager Slægtshistoriske Forening

Mandag den 5. november 2018 havde vi i Amager Slægtshistoriske Forening fornøjelsen af at høre Arne Hendrichsens foredrag ”Et eventyrligt liv i troperne – En beretning om to danskere på en gummiplantage på Sumatra”.

Vi hørte historien om Arnes bedsteforældre, der i 1920’erne bosatte sig på Sumatra. Arne fortalte også om sine overvejelser om, hvorvidt han skulle skrive en bog om sine bedsteforældres liv. Han syntes, det passede bedst til ham at fortælle – og fortælle, det kunne han!

Det var en eventyrlig fortælling. Vi kom i den grad på en rejse i ord og billeder. Vi fik hørt om slanger, gummitræer, kautchuk og vand og om krig og japanere. Det var en god blanding af fakta, billeder, fortælling og historie.

Arne Hendrichsen er en god og underholdende fortæller, og vi kan varmt anbefale hans foredrag.

Med venlig hilsen Marianne Raahauge Rasmussen, sekretær og Hans Jørgen Rasmussen, formand